Sanitair en Badkamers

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet.


Reparaties

Voor al uw ingrepen op sanitair gebied kunt u direct contact opnemen met ons. Of het nu gaat om het vervangen van de kraan of de montage van een douchecabine inclusief leidingwerk. Voor grote en kleine reparaties of ingrepen zijn wij de specialist die u zoekt.


Renovatie

Een grondige renovatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand vergt enige ervaring en is daarom ook een specialistische klus, een advies van ons is daarom ook altijd, schakel een erkend installatiebedrijf in voor de plaatsing van het sanitair. Wanneer dit niet op de juiste wijze aangesloten wordt kunt u hier jarenlange problemen aan overhouden. U mag van een erkende specialist verwachten dat renovatie klussen gedegen uitgevoerd worden. Het renoveren van een sanitaire ruimte is een ingrijpende klus. Wij kunnen voor u de volledige renovatie verzorgen met onze partners zoals Tegelzetter, elektricien,  stukadoor en timmerwerk. Wij monteren en leveren zelf alle artikelen die in de toonzaal van onze leveranciers door u uitgezocht worden. Hedendaags zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om uw sanitaire ruimte weer een frisse uitstraling mee te geven.

Nieuw

Wanneer u bijvoorbeeld bij nieuwbouw of verhuizing een andere woning of bedrijfspand betrekt zijn het vaak de sanitaire ruimtes die niet voldoen aan de gestelde eisen of stijl die u graag wil hebben. Het kan voorkomen dat u zelfs nog mag beslissen hoe u de sanitaire ruimtes wil hebben. Een groot voordeel want u kunt direct een keuze maken die helemaal bij u past. U heeft een bepaald eindbeeld en een lijst met wensen voor het sanitair opgesteld. De vervolgstappen zijn van groot belang. Hier kunnen wij u bijstaan door u te voorzien van deskundig advies, levering en plaatsing van het sanitair. Wij verzorgen de gehele installatie van de sanitaire ruimtes in uw woning of bedrijfspand.

Ontvang u graag deskundig advies en de daarbij behorend ontwerp en prijsopgave neem dan gerust contact met ons op.