Ervaringen

Ervaringen met Loodgietersbedrijf Rob Balk

Bekijk hier de beoordelingen van de klanten van Rob Balk. Heeft u ook een ervaring?

Dan vragen wij u om ons ook een beoordeling te geven via het formulier op deze pagina!

Wim van de Glind

18 Jun 2024

Naar aanleiding van onze vraag voor een duurzame oplossing voor het energie-verbruik heeft Rob Balk ons, tijdens een prettig gesprek, uitgebreid en duidelijk geinformeerd over de mogelijkheden. Met alle aandacht voor onze vragen en wensen is hier een mooi voorstel uitgekomen. De volledige installatie, o.a. bestaande uit de Solvis full electric waterpomp, Cala zonnecollectoren en Solvis zonbeladingsboiler is inmiddels naar alle tevredenheid geinstalleerd. Er is bijzonder vakkundig en zeer netjes gewerkt door de medewerkers van Rob Balk die op en top vriendelijk zijn. Voor ons een ervaring met een zeer klantvriendelijk (lokaal) bedrijf met hoge kwaliteit, fijne installateurs en die doet wat wordt beloofd. 

Een absolute aanrader!

Donna Pannekoek

17 Jun 2024

Recent onze eerste woning aangekocht. Onwijs blij mee, maar de badkamer was ons een doorn in het oog. Rob is naar ons toe gekomen en heeft tot in de puntjes met ons meegedacht. Als je vragen hebt kun je altijd bellen en desnoods komen ze nog eens langs (en nog eens, en nog eens, en nog eens... ;)).

Ze werken samen met het beste van het beste en leveren echt vakmanschap. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarnaast is het ook nog eens gezellig als ze bij je aan het werk zijn. Wat een sprookje hebben Rob en zijn team ervan gemaakt. Wij willen niet meer anders. 10 van de 5 sterren!
Groet, Jelle en Donna

C. Kooijman

30 Mar 2021

De afgelopen drie weken is onze badkamer en toilet vernieuwd. Wat zijn we er blij mee. Het is niet alleen heel netjes afgeleverd maar ook de service en zorg eromheen is echt top!

L. Martens

23 Oct 2020

Onze eerste ervaring met Rob Balk was voor het onderhoud van onze cv ketel. Walter kwam elk jaar trouw onze ketel nakijken. Keurig netjes, schoenen uit bij de voordeur en altijd alles netjes achterlatend.

Toen besloten wij om te gaan verhuizen en te investeren in de toekomst. Dus gingen we om de tafel met Rob. Niet 1x, 2x....maar gewoon met alle vragen even contact zoeken. Rob neemt alle tijd voor je en denkt zeker met je mee. Hij heeft passie voor alles wat hij doet. Ziet de mogelijkheden en denkt alleen in oplossingen! Zou kwamen wij bij de machtig mooie Solvis installatie met een (bijna). 1000 liter vat waterbuffer, zonneboiler en cv haard. Wij zijn zelf handig en willen graag helpen met aanleggen. Daar zijn ze super flexibel in. Zijn monteurs zijn van alle markten thuis en kunnen zelfs supporten en samenwerken met de klant. (Bedankt Max!!) Wij waarderen hun positiviteit, professionele aanpak, werken heel netjes en zijn altijd goed gehumeurd! Gelukkig zijn we nog lang niet klaar met verbouwen en komen zeker nog terug!!

Mocht je iets anders willen dan iedereen om je heen heeft....ga maar met Rob Balk in gesprek!
Bekijk ook zijn liefde voor zink eens. Daar komen we binnenkort ook weer voor terug!

Jullie mogen trots zijn op jullie prachtige bedrijf Rob & Caroline

E. Terstegen

22 Oct 2019

Nadat we in mei 2015 een brand hadden gehad in de loods. Hebben we besloten om gelijk geheel nieuw te bouwen en met het oog richting de toekomst duurzaam. Rob Balk had al een aantal klussen voor ons gedaan naar alle tevredenheid. Daarom hebben we het Bouwrijk laten bouwen maar het loodgieterswerk en verwarming uitbesteed aan Rob Balk. Hierin hadden we afgesproken dat het duurzaam en richting de toekomst milieu vriendelijk moest worden. Wij wilden geen aardgas meer en wilden een stap maken naar energie vrij worden.Hierin hebben we Rob Balk volledig de ruimte gegeven om dit juist in te vullen.

Hij heeft gekozen voor zonnecollectoren op het dak. Deze verwarmen het water en dit verwarmde water wordt tijdelijk opgeslagen in een buffer. Daaraan gekoppeld een palletkachel. Verder werd ons gehele bedrijf voorzien van vloerverwarming. Waar de monteur zeer over te spreken zijn. Ook werden er zonnepanelen voor de energie op het dak geplaatst.

Al met al zijn we zeer tevreden met het resultaat.

En dan hebben we het niet eens gehad over zijn perfectie wat betreft afwerking met zink. Tip Laat Rob zijn gang maar gaan met zijn ideeën wat betreft afwerking zink dan krijg je het mooiste resultaat.Tijdens de bouw hebben Andre en de zoon van Rob hier de werkzaamheden uitgevoerd. !!Toppers!! En voor de toekomst hoeft de firma Rob Balk ook niet te vrezen de zoon is capabel genoeg.


Familie Van Wesemael

04 Oct 2019

Wij zijn voor de verbouwing en verduurzaming van ons huis via via terecht gekomen bij Loodgietersbedrijf Rob Balk.
En daar zijn we heel blij mee!
Zij hebben veel kennis in huis, denken mee en denken vooruit. Niet na-denken maar voor-denken is een mooi motto van Rob Balk!
Afspraken worden nagekomen en er wordt netjes gewerkt.
Kortom: zeer tevreden!
Welkom om bij ons thuis te komen kijken wat zij hebben gemaakt. Ik ben er trots op.

Anne-Marie Westdorp

17 Sep 2019

Wij zijn al meer dan 25 jaar tevreden klanten bij loodgietersbedrijf Rob Balk. Deskundig, betrouwbaar, servicegericht en met passie voor het vak. Dat geldt niet alleen voor Rob, maar ook voor zijn vaste medewerkers.

Na uitvoerig advies gekregen te hebben, lieten we de cv-ketel vervangen. Een dag later ontving ik een mail dat er een kortingsactie van Nefit is gestart waarvoor we in aanmerking komen. De benodigde factuur en de link naar de website zijn toegevoegd. Dat betekende 75 euro in the pocket. Service toch! Ga gerust in zee met dit bedrijf.

Kai van Gool

24 Jan 2018

Rob en zijn team zijn erg klantgericht en gaan professioneel te werk. Afspraken worden nagekomen. Tijdens de verbouwing van onze badkamer werd er meegedacht tijdens het bouwproces door de installateurs wat wij als erg prettig hebben ervaren.

Laat ook uw ervaring achter