Solvis Verwarmings systemen

Het hybride verwarmingssysteem van Duitse fabrikant Solvis werd door een internationale vakjury van onafhankelijke experts bekroond met maar liefst 4 Plus X Awards 2021: voor gebruiksgemak, kwaliteit, functionaliteit en ecologie.

Waarom bekroond voor gebruiksgemak?

De verwarming kan eenvoudig vanop afstand bediend worden met een online app op de smartphone of computer (SolvisPortal). Zo geniet de gebruiker van absolute transparantie in het verbruik en kan de verwarmingsinstallateur op afstand bijstand bieden.

Waarom bekroonde functionaliteit?

Het systeem is niet gebonden aan één soort energie, maar kan verschillende componenten zoals een cv-ketel, warmtepomp en zonnecollectoren met elkaar doen samenwerken. De slimme regeling zorgt ervoor dat altijd de meest voordelige energie eerst gebruikt wordt en dat de gebruiker nooit zonder warmte valt. De eigenaar van het systeem kan altijd van energiebron veranderen en geniet zo dus van de hoogst mogelijke energieonafhankelijkheid.

Waarom bekroonde kwaliteit?

De producten van Solvis zijn 'Made in Germany' - vervaardigd met de meest hoogwaardige materialen. Ze hebben een levensduur die generaties kan overschrijden. Dat vertaalt zich dan ook in interessante garantievoorwaarden voor de gebruiker.

Waarom bekroonde ecologie?

De verwarming is erop gericht om zo veel mogelijk gebruik te kunnen maken van hernieuwbare energie zoals die van warmtepompen of zonnethermie. Tegelijk zorgt een ingebouwde back-up in de vorm van een brander en buffervat ervoor dat je nooit zonder warmte valt. Het systeem stelt gebruikers in staat om zonder verlies van comfort geleidelijk de overstap te maken naar hernieuwbare energie.

Meer weten over de producten van Solvis?

Meer weten over de producten van Solvis?

Bekijk dan ook de website van Solvis Nederland